Grimieri i familjes Kardashian-Jenner në Tiranë, rrëfen bashkëjetesën me Anxhelina Hadërgjonaj

Sot në “Pasdite në Top Channel” ishte i ftuar një nga Make Up Artist më të famshëm në botë, i përzgjedhuri i familjes Kardashian-Jenner, Ariel Tejada. Në intervistën për Jonida Shehun ai tregoi sekretet e make up, detaje rreth masterclass-it në Tiranë, bashkëjetesën me Anxhelina Hadërgjonaj në SHBA, dhe dashurinë për këngëtaren e njohur Albërien.