Gratë e Alban Skënderaj dhe Dj. Olti mikesha për kokë, komenti i Miriam Canit zbulon gjithçka

Dj. Olti dhe bashkëshortja e tij balerinë, Lori Bala kanë ndarë me miqtë foton festive për herë të parë si prindër të vajzës Elois. Përveç komenteve të miqve bie në sy komenti i këngëtares Miriam Cani teksa shkruan “Qofshi përherë kështu. Ju duam”. Dihet që Dj. Olti është është menaxheri i Alban Skënderaj, dhe marrdhënia e tyre e punës ëhtë kthyer në miqësi e ngushtë familjare mes dy çifteve.