Gjithmonë me playback/ Luana Vjollca këndoi live dhe bota ndali!

Luana Vjollca ka publikuar një video, në të cilën shfaqet duke kënduar live. Luana Vjollca në orët e vona të mbrëmjes së kaluar kishte vendosur të relaksohet me këngë live. Teksa gjendej në studio muzikore për të punuar rreth projekteve të reja, ajo mori mikrofonin në duar dhe ia tha këngës. “Për pikë të qejfit”, ka qenë mbishkrimi që ajo ia la videos, në të cilën këndonte “Moj e bukura more”. Përmes kësaj videoje, Luana ua ka dëshmuar të gjithëve nëse di të këndojë live, apo playback-u I qëndron mirë!.

https://www.instagram.com/p/BtMi0wrF1Ci/