Getoar Selimi shoferi i Marina Vjollcës, por dikush duhet t’i mësojë si vendoset rripi i sigurimit

Çifti tashmë i martuar, Getoar Selimi dhe Marina Vjollca kanë ndarë me ndjekësit një foto nga jeta e tyre e përditshme. Getoari i jep makinës, ndërsa Marina bën selfien, por askush s’e vuri re se diçka nuk shkon në pozën “perfekte” të burrit dhe gruas së tij. Është pikërisht mënyra se si reperi nga Kosova ka lidhur rripin e sigurimit në makinë. Dikur duhet t’i mësojë këngëtarit ta lidhë si duhet për të qenë i sigurt në udhëtim, ai dhe bashkëshortja e tij Vjollca.