Getinjo: S’kam bërë seks me asnjë VIP në jetën time!

Reperi i njohur, Gentinjo ka treguar se të qenurit VIP nuk është një kriter për të kryer marrëdhënie seksuale me të.

Këtë ai e zbuloi gjatë një mini-interviste virtuale me ndjekësit në rrjetin social Instagram.

Getinjo, i cili është shumë hermetik për sa i përket jetës së tij private, u pyet nëse “duhet të jesh patjetër vipe që të bësh seks me ty?”

Dhe reperi u përgjigj se deri tani nuk ka kryer marrëdhënie seksuale me asnjë femër që është personazh publik.

“Pasha krijuesin, s’kam bërë seks me asnjë që është VIP”, tha ai.