Gazetarja shqiptare tregon historinë e saj: Si tentoi të më përdhunonte roja i shkollës

Gazetarja e njohur shqiptare Arbana Xharra ka treguar një histori të frikshme personale në lidhje me një roje shkolle që kishte tentuar ta përdhunonte. Xharra tregon se në vitin 2001 ishte vetëm 19-vjeçe dhe sapo kishte nisur punë në gazetën “Koha Ditore”.

Albana-Xharra-2

Ajo kishte shkuar për të bërë një kronikë në një shkollë për mungesë të ngrohjes, por roja atje e kishte mashtruar dhe kishte tentuar ta përdhunonte. Fatmirësisht Arbana kishte mundur të shpëtonte dhe ta denonconte rastin, por 30-vjeçari nuk u dënua për tentativën e përdhunimit, me pretendimin se ishte me të meta, shkruan Iconstyle. Brenda artikullit gjeni dhe statusin e plotë të saj.

Albana-Xharra-1