Gazetarja e sportit do të shëtisë botën për të provuar zakonet seksuale

“Netflix” ka zgjedhur gazetaren italiane, Diletta Leotta për një dokumentar të përqendruar në zakonet seksuale në botë. Projekti do të këtë 13 episode, në të cilat Leotta do të ndalet në vendet më të bukura në planet, për të zbuluar kuriozitete, zakone të çuditshme e intriguese, dhe risitë lidhur me seksin.

Diletta-2

Në dokumentarin e “Netflix” do të përballen tematikat e njohura, por ende pak të eksploruara nga publiku perëndimor, megjithatë duket se do të ketë edhe një mënyrë për të zbuluar gjëra të reja, shkruan Top Channel.

Diletta-3

Diletta Leotta është një nga gazetaret e sportit më të preferuara, dhe pasi kaloi në disa nga emisionet më të ndjekur në Itali, tashmë është imazhi i transmetuesit DAZN, për kampionatin italian.

Diletta-1