Gati projekti nga Melinda dhe Finem

Melinda dhe Finem kanë realizuar projektin e parë bashkë.

Dyshja që ka shumë hite veç e veç, ka njoftuar në rrjete sociale se gjithçka është gati.

Ata nuk e kanë zbuluar titullin e as datën por një gjë është e sigurt! Do jetë hit i padiskutueshëm.

Ky është dueti i parë mes tyre dhe pritet të bëhet hit.