Fustanet e gjatë të motrave Gjoni

Motrat e njohura Inis dhe Ingrid Gjoni janë fotografuar në eventin e Top Music Awards, njëra me fustan elegant të bardhë dhe tjetra fustan blu. Tashmë të dyja nëna, Inisi e një vajze dhe Ingridi e një djali, duken në formë me këto fustane të gjatë.