Me fustan seksi që i zbulon shpinën, Jona Kalemaj për jetë nate pas lindjes së dytë

Ish-lojtarja e “Big Brother”, Jona Kalemaj vetëm pak kohë nga lindja e vajzës së dytë i është kthyer argëtimit në jetën e saj. E veshur me një fustan të kuq seksi që i ekspozon komplet shpinën Jona shihet tek shijon jetën e natës në një club. Me anë të një statusi ajo ka sqaruar se nuk është shumë tipi i jetës së natës jo vetëm për gjumin, por edhe për sepse nuk është tipi i takave dhe fustaneve klasike. Gjithsesi ajo duket se ia ka kaluar bukur në shoqërinë e mikeshave të saj. /Story.al/