“Fryma jote e parë, na e mori tonën”, Besnik Qaka bën dedikimin prekës si baba

Lideri i grupit të njohur muzikor “Nrg Band”, Besnik Qaka është bërë baba për herë të parë. Një vajzë ka gëzuar artistin dhe partneren e tij, të cilët kanë vendosur ta quajnë me një emër shumë të veçantë, Una. Në foton që zbulon dorën e bebes, Besniku shkruan dedikimin e rrallë: “Fryma jote e parë, na e mori tonën”! /Story.al/