FOTO/ Programi që nxjerr “zbuluar” VIP-at, ja si duken ata pa make-up

Me një skuadër të tërë njerëzish që i përgatisin ata para shfaqjeve në publik, ne jemi mësuar t’i shohim gjithmonë personazhet e famshëm me një pamje gati perfektë.

E ndërsa veç grimit janë edhe një sërë aplikacionesh që modifikojnë foto, me qëllimin për t’u dukur sa më bukur, tashmë është krijuar një tjetër aplikacion, por që bën të kundërtën.

Programi MakeApp ka zbuluar se si do të dukeshin të famshmit pa make-up, dhe rezultatin gjykojeni vetë:

1-5e1307cc1b0f5__700 2-5e1308083d31d__700 3-5e1308235b57e__700 4-5e130840e9fba__700 5-5e13085e54cde__700 6-5e13088e23d6b__700 8-5e130c19c0822__700 10-5e12eba1952a4__700 10-5e130c5122af7__700 11-5e130c6ba5954__700 12-5e130caad5d35__700 15-5e130d244dea9__700 16-5e130d682bc4b__700 23-5e12eaf4a6bd6__700 26-5e130fc8927c6__700 27-5e13102ecbfae__700 34-5e1311a3c84a0__700 35-5e1311c9cbe7e__700 37-5e12eb07ad383__700 46-5e12eb1a9abe1__700