Foto nga satelitët/ Para dhe pas Koronavirusit

Lufta ndaj koronavirusit po bëhet gjithnjë e më shumë intensive.

Thuajse të gjithë vendet e botës janë kapluar nga virusi vdekjeprurës dhe për të minimizuar përhapjen, qeveritë kanë urdhëruar qytetarët të qëndrojnë në shtëpi. Mirëpo, në këtë periudhë të vitit, shumë qytete, vende të shenjta, do të mbi populloheshin nga turistë e besimtarë.

Por sot, si pasojë e situatës, qytetet po “ndjejnë” mungesën e njerëzve. Fotot e mëposhtme të kapura nga satelitët e dëshmojnë një gjë të tillë, për më shumë ju ftojmë t’i ndiqni.

Top Channel