FOTO/ “Dasmë” në BB VIP me Meritonin, po ia si ka qënë Ilnisa në dasmën e saj para disa vitesh

Mbrëmjen e sotme në BBV3 do të mbahet dasma e Ilnisës dhe Meritonit pasi kështu kanë zgjedhur banorët brenda shtëpisë. Por rikujtojmë se Ilnisa ka qenë e martuar dhe nga kjo martesë ka sjellë një vajzë.Por para se të kalojmë tek dasma me Meritonin, le të shohim Ilnisën si ka qenë nuse.

Ora News