Flor Binaj flet për Covid-19: Njerëzit vazhdojnë të më qëndrojnë larg

Ndonëse ka pranuar që e ka kaluar pa simptoma pandeminë e koronavirus, aktori Florian Binaj ka thënë se njerëzit vazhdojnë t’i qëndrojnë larg.

“Edhe pse ka kaluar një muaj nga pandemia, njerëzit më rrinë larg mua dhe familjarëve të mi, ndërkohë që duhet të kem unë frikë sidomos nga ata që nuk mbajnë maska”, ka thë Binaj në një intervistë për Ori Nebijajn në “Pushime on Top”.

Ai ka shtuar se kur sheh këtë gjë kupton që ka një nivel të ulët paditurie dhe papërgjegjësie.

Pandemia e koronavirus nuk ka është e “mëshirshme” me askënd, duke infektuar jo personazhet publikë shqiptarë por edhe ata të huaj.