Flaka Krelani krenare për të pasmet e reja

Këngëtarja Flaka Krelani na zbulon me anë të kësaj fotoje angazhimin e saj këtë periudhë. Ajo tregon të pasmet e zmadhuara dhe të rrumbullakosura, të cilat siç thotë me anë të këtij postimi i ka në sajë të ushtrimit me trajner në palestër. Ajo ndihet krenare dhe e lumtur pasi duket se e ka bërë trupin ashtu siç ka dashur.