Flaka Krelani është kjo? Nuk do e njihni pas ndryshimit të fundit

Këngëtarja e njohur nga Kosova Flaka Krelani e pranoi dhe vetë që ka bërë ndërhyrje estetike në pamjen e saj. Dhe kjo gjë shihet qartë nëse e krahasoni pamjen e saj sot me atë të para disa viteve. Por artistja ekstavagante në fotot e fundit të shtyn të pyesësh: A është kjo Flaka, apo dikush tjetër?!” Dhe kaq ndryshe e bën të duket stili i fokëve me balule dhe ngjyra e re karamel.