Flaka Krelani e bërë nga e para, e pabesueshme si ka qenë dhe si duket sot

Këngëtarja Flaka Krelani pranoi së fundi tek programi i Rudina Magjistarit se ka bërë ndërhyrje estetike në pamjen e saj. Por nëse nuk e kujtoni si dukej ajo para se të bëhej kaq e njohur, shikoni këto foto dhe bëni krahasimin vetë. Transformimi është i paimagjinueshëm.