Festa dhe shpenzime pa fund, zbuloni jetën e fëmijëve të pasur të Greqisë

Festa dhe shpenzime pa fund, duket se është motoja e fëmijëve të pasur grekë teksa postojnë në rrjetet sociale foto personale për të shfaqur luksin ku jetojnë. Pothuajse në çdo shtet është hapur një llogari në Instagram për “The Rich Kids” dhe të më të fundit që i janë bashkuar nismës janë adoleshentët grekë, shkruan “The Sun”, shkruan Top Channel.