Femrat tregojnë bukurinë natyrale të qimeve të trupit (Foto)

Stil-2 Stil-3 Stil-4 Stil-5 Stil-6 Stil-7 Stil-8 Stil-1

Një fotograf ka realizuar disa foto të vajzave që nuk heqin qimet e sqetullave.

Qëllimi i këtij seti të pazakontë fotografik është që të tregojë se qimet janë diçka e bukur.

Fotografi Ben Hopper arriti të mblidhte dhjetëra modele, aktore dhe vajza të thjeshta që pranuan të pozonin të padepiluara në studion e tij për projektin e titulluar “Bukuri Natyrale”.