Fadil Berisha nuk njihet, shikoni ndryshimin drastik të fotografit

Prezantuesja Albana Osmani gjatë udhëtimit të saj në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, prezantoi projektin “Ti je një luledielli”, dhe realizoi një set fotosh me fotografin e famshëm në botë, Fadil Berishën. Por një një foto grup gati nuk e njohëm Fadilin. Përveç himbjes në peshë dhe syzet e bëjnë të duket tjetër njeri nga ç’jemi mësuar ta shohim. Fotografi 60 vjeçar prej vitesh është emri më i preferuar i personaliteteve dhe personazheve të famshëm për të realizuar një set fotosh me të.