Estela Ujka “përplaset” me Jonida Maliqin, të njëjtin fustan për raste të ndryshme

Estela-Ujka-2

Njihet të dyja për stilin e veshjes, duke i kthyer profilet e Instagramit në blogje të vërteta mode. Fjala është për këngëtaren Jonida Maliqi dhe Estela Ujkën, e cila është shtatzënë me fëmijën e tretë. Por duket se ky fustan që i afrohet ngjyrës së kuqe, i ka bërë të dyja për vete pasi e kanë veshur secila për raste të ndryshme. Kështu Jonida e mbante veshur në koncertin recital të Elvana Gjatës, ndërsa Estela me këtë fustan prej Shën Valentinin. Interesante është që prerja paksa e gjerë i jep mundësinë edhe Estelës ta vesh, tani me barkun e rrumbullakosur.