‘Është i pjekur, më mbështet’, Melisa zbulon cilësitë e djalit që i ka marrë vëmendjen

Javën e kaluar, Melisa zbuloi për herë të parë nê ‘Dance Albania’ se është duke njohur një djalë i cili me sa duket ka arritur të fitojë tërësisht vëmendjen e saj.

Lajmi u bë menjëherë viral dhe si rrjedhojë u rrit edhe kurioziteti i ndjekësve të Melisës lidhur me admiruesin misterioz.

Mbërmjen e kaluar, Melisa ka dashur të zbulojë vetëm pak nga paraqitja e jashtme e tij duke nënvizuar më shumë cilësite e tij si njeri:

“Ai është i pjekur, më mbështet, kjo ka më shumë rëndësi për mua”, ka thënë Melsia.