Ervin Zyfi i “Big Brother” jetë të re me të dashurën në SHBA

Ju kujtohet Ervin Zyfi i “Big Brother 9”? Ai ishte një nga personazhet më protagonistënë edicionin e fundit dhe shpesh krijonte përplasje me banorët e tjerë. Ervini krijoi një romancë të shkurtër dashurie me Sidritën në lojë, ndërkohë tashmë jeta e tij ka marrë tjetër drejtim. Tashmë ai gjendet në Shtetet e Bashkuara të Amerikës, ku bashkëjeton me të partneren e tij të re. Bashkë me fotot çift ai I ka dedikuar fjalë të bukura dashurie personit të tij të zemrës.