Ersi Ngjela, ja si u vesh në inagurimin e butikut të kunatës, Era Xhabafti

Fustani i gjatë dhe me ngjyrë të gjallë i shkon shumë fizikut dhe portretit të Ersi Ngjelës. E njohur për stilin e veçantë dhe shijen për aksesorët e guximshëm, Ersi duket vërtet shumë elegante dhe e veçantë.