Eranda Libohova: Kur do martohem? Dikush e gjen lumturinë tek parneri, ndërsa unë…

Eranda Libohova e ftuar mbrëmë në “Top Show Mag”, deklaroi se edhe pse ia kanë tërhequr hundën shumë nuse, ende nuk ka martesë në horizont për të. “Plasa duke martuar gjithë botën, nuset ma kanë tërhequr hundën, por aha…”, tha këngëtarja e njour gjatë programit. Eranda shtoi se gjithsesi është shumë e lumtur: “Dikush e gjen lumturinë te partneri, ndërsa unë jam e lumtur me qetësinë dhe ekuilibrin në jetë”, tha ajo në programin që e shoqëroi me një kolazh me këngë popullore.

Eranda-Libohova-2