Era Xhabafti, për herë të parë në publik pasi u bë nënë, ja si duket

Mikpritësja e inagurimit të “Twin Set” në Tiranë, Era Xhabafti shfaqet për herë të parë në një event, pasi u bë nënë nga historia e dashurisë me Tedi Ngjelën. Me këtë fustan nude, të kombinuar me aksesorët dhe grimin e lehtë duket këndshëm.