Era Rusi dy partnerë brenda natës…

Këngëtarja Era Rusi, të cilën e shohim të dielave në spektaklin “C’est la vie” në duetet me Ervin Bejlerin është fotografuar në after party-n e “Kënga Magjike”. Partnerët e saj të kësaj nate ishin dy, Mentor Haziri dhe Aurel Thëllimi. Sa linte njërin ajo fillonte me tjetrin, duke kënduar kuptohet!