Era Istrefi, intervistë ekskluzive për revistën Elegance

Pop Princess e muzikës shqiptare, këngëtarja Era Istrefi, rrëfen plot detaje të reja, nga projektet e fundit, kënga që do të lançohet këtë muaj, raporti me famën, familjen, dashurinë, etj. Një intervistë për të mos u humbur dhe një profil ndryshe, protagonist këtë muaj në Elegance!