Eni Koçi dhe Genc Prelvukaj të lidhur pas njëri-tjetrit, s’ndahen as në punë

EEEE

Çifti më i ri i showbiz-it, Eni Koçi dhe Genc Prelvukaj janë më të lidhur se kurrë këto kohë. Përveç kohës që kalojnë si të dashuruar ata shihen nonstop bashkë edhe në marrëdhënie pune. Siç shihet nga posterat ata i rezervojnë koncertet çift, siç është ai i datës 13 mars ku do të performojnë këngë si “Vetëm ti”, “Shi bie në Tiranë”, etj.