Eni Çobani dhe Manjola Nallbani shoqe të ngushta, në vend të burrave zgjedhin njëra-tjetrën

Manjola-&-Eni-2

Këngëtarja Manjola Nallbani dhe ndërmjetësja e rubrikës “Shihemi në gjyq”, ishin bashkë në këtë mbrëmje Gala. Manjola e veshur më këtë fustan me shkëlqim që i nxjerr në pah trupin shumë në formë, dhe Eni me këtë fustan blu duken këndshëm.