Emma Corrin si princeshë Diana në Netflix

Aktorja e re Emma Corrin është përzgjedhur për të luajtur princeshën Diana në sezonin e katërt të serialit ‘Crown’ (në shqip: Kurora). Netflix konfirmoi vendimin në një konferencë për shtyp dukë shtuar se xhirimet do të fillojnë më vonë gjatë këtij viti. Aktorja Emma Corrin u shpreh se ishte shumë e lumtur që do të bëhej pjesë e serialit, i cili bën fjalë për monarkinë britanike. Ajo tha se: ‘Princesha Diana ishte nje ikonë dhe se ndikimi i saj në botë është i thellë dhe frymëzues”.Lapsi.al