Elvis Pupa ankohet për gruan në udhëtimin e fundit

Elvis-Pupa-2

Komediani Elvis Pupa e ka kthyer në serial të vërtetë virtual marrëdhënien me bashkëshorten e tij, Belina Pupa. Bashkë me foton ku pozojnë të dy gjatë udhëtimit të fundit jashtë Shqipërisë, Elvisi ankohet: “Mirë që e çon m’Taljet por do t’i blesh dhe lule. Belinda Pupa, duam të drejta të barabarta me gratë”, shkruan Pupa.