Elton Ilirjani për herë të parë si model, në skenën e “The Miss Globe 2023”

Elton Ilirjani, për herë të parë në skenë në Shqipëri, në The Miss Globe 2023.

Pas suksesit të jashtëzakonshëm në Nju Jork, Elton rrëmben vëmendjen në Londër, Seul, Athinë.

Elton Ilirjani, promovon rëndësinë e barazisë dhe lirisë së zgjerimit të mendimit konceptin e modelimit pa gjini.

Stiliste e famshme në botë, konsideroni një muzë frymezuese.

“Është koha për të kërkuar drejtësi sepse çdo qenie njerëzore në tokë e meriton atë.”-thotë ai.

Publiku e ka duartrokitur performanen në The Miss Globe!

www.story.al