E vranë duke u kthyer në shtëpi, e shkuara e Jurgen Kurtit, nga akuza për vrasje tek…

Jurgen Kurti, i vrarë mbrëmjen e sotme pranë Stadiumit “Dinamo” në Tiranë teksa po kthehej në shtëpi, ishte jo pak i njohur për opinionin publik.

Screenshot_2019-03-18-23-24-33-1

I riu vrau në prill të vitit 2016, u arrestua për vrasjen e babait të tij, për të cilën fajtor u shpall daja. Por nuk kaluan shumë kohë, para se i riu të përfshihej në një tjetër akt kriminal.

Screenshot_2019-03-18-23-24-52-1

Ai u arrestua në prill të vitit 2017, për vrasjen e pronarit të një picerie në Durrës, Agim Arapit, ngjarje e ndodhur më 11 prill të atij viti.

FB_IMG_1552947187028-1

Ai u arrestua së bashku me vjehrrin e tij, Konstadin Ekonomi dhe vëllanë e këtij të fundit, Kujtim Ekonomi, krim i cili ndodhi për motive pronësie.

Dikur menaxher i vip-ave, Jurgen Kurti i arrestua për herë të dytë.