E quajti Leonard Bombajn “pedofil”, Gjykata merr vendim për Stresin

Ka kaluar një vit që kur reperi Stresi në një aktivitet të mbajtur në Tiranë i hodhi një kovë me ujë të nxehtë regjisorit Leonard Bombaj duke e quajtur “pedofil”.
Pas kësaj ngjarjeje, Bombaj ka bërë një kallëzim në prokurori kundër Stresit. E teksa dukej se ngjarja ishte harruar, ditën e sotme gjykata ka dënuar Stresin me 70 mijë lek gjobë për akuzat e fyerjes dhe shpifjes. Gjithashtu bëhet e ditur se reperi i njohur ka 6 muaj kohë për të shlyer gjobën e vendosur. Ndërkohë kujtojmë se konflikti mes tyre ka filluar vite më parë, kur Stresi akuzonte Bombajn se kishte përdhunuar aktoren Ajsi Xhaxhaj, e cila ka qenë pjesë e “Kripmjaltëzave”, sipas Panorama Plus.