E diela me diell e djemve të showbiz-it, si e kaluan ditën e pushimit

Në foto pozojnë vetëm, por nuk dihet në shoqërinë e kujt kanë qenë sot djemtë e showbiz-it. Ata kanë shijuar këtë ditë pushimi nën rrezet pranverore të diellit. Arjon Muça, Sardi Shehu, Landi Hysi, Erik Fullani apo Sony Nrg kanë postuar sot foto duke shijuar në maksimum relaksin dhe qetësinë e së dielës. /story.al/