Duart gjak, moderatori Bledi Strakosha i trishtuar ndan FOTON në rrjete sociale: E di që do më…

Moderatori Bledi Strakosha ka ndarë një foto në rrjete sociale, teksa tregon duart e irrituara, gati të përgjakura.
Moderatori Bledi Strakosha ka ndarë një postim për të treguar se sa i kujdesshëm është në dezinfektimin dhe larjen e duarve, gjatë pandemisë së koronavirusit. Aq sa duart i janë irrituar nga kujdesi maksimal.

Me duart gjak, duket se moderatori i ka larë aq shpesh duart sa i është përkeqësuar lëkura. Ai ka shkruar se ka përdorur shumë kremra, por pa rezultat.

Bledi-2

“P.S. Se e di që do më sugjeroni krem, por kam përdorur,”- shkruan moderator, bashkëngjitur fotos, ndërsa e ka shoqëruar me një emoji të trishtuar. Ndërkohë ndjekësit i kanë sugjeruar disa mënyra se si t’i hidratojë ato.