Dua Lipa për “Vogue”: Jam feministe, por s’i urrej burrat!

Dua Lipa duket mahnitëse në kopertinën e Vogue britanike. Dhe ja çfarë zbuloi këngëtarja 23-vjeçare në lidhje me nismat e saj në mbështetje të feminizmit. “Feminizmi për mua nuk është urrejtje ndaj burrave, por në sensing që “ne meritojmë të njëjtat mundësi si ata”, shkruan Prive.Ndërsa për format trupore ajo u shpreh: “Unë ndihem mjaft e sigurt me trupin tim. gjithmonë ka diçka që nuk na pëlqen, por ka shumë rëndësi t’i tregojmë vetes gjërat që na pëlqejnë tek vetja. Sa për portretin ajo tha: “Lëkura ime duket e mrekullueshme, e unë nuk do të bëj make-up’.