Dren Abazi flet për femrat: “Unë kurrë s’kam të dashura, kam vetëm partnere”

Këngëtari Dren Abazi ishte i ftuar në emisionin “Thumb” me Aulonën dhe Fatmën, ku rrëfyeu jo vetëm detaje nga karriera, por edhe jeta private. I pyetur pse nuk ka bërë asnjë lidhje publike dhe është kaq i fshehtë për jetën private, Dreni u përgjigj. “Unë dal hapur nuk e kam problem pasi nuk jam i fshehur. Por unë kurrë nuk kam të dashur, thjesht e ruaj privatesinë e partnereve të mira”, tha artisti 33-vjeçar nga Kosova.