Dona s’do ta shohë as me sy Musain, zbuloni marrëdhënien e çiftit të “Big Brother” pas ndarjes

Dona dhe Musa ishin një nga çiftet më të pëlqyer të “Big Brother”. Por pas përfundimit të formatit lidhja e tyre nuk rezistoi dot dhe për pasojë u ndanë. Duket se pas ndarjes dyshja nuk janë as shokë dhe marrëdhënia e tyre nuk është fort e mirë, shkruan Who. Ndjekësit në ‘Instagram’ e kanë pyetur Donën lidhur me këtë dhe përgjigja e saj është mjaft e prerë. “Do ta takosh Musain? Gjithsesi ai ishte pjesë e jetës tënde”,- shkruan një fans. “Ishte, nuk është më”, ka thënë Dona.