Do habiteni kur të shihni tatuazhin e ri të Keisit!

Për faktin se Keisi ka disa tatuazhe të vogla në trupin e saj, ndryshimi i saj i fundit la ndjekësit e saj pa fjalë.

Një grua në pamje shume elegante dhe minimaliste, ka zgjedhur të mbulojë gjithë krahun e saj më një tatuazh të ri.

“Surprizë”, shkroi ajo në postimin e saj dhe me të drejtë meqenëse kjo erdhi si një befasi, por shumë komplimentuan atë për zgjedhjen e guximshme. /Prive.al