Djemtë me mjekër, trendet e 2019-ës

Thonë se grimi për femrat është njëjtë si mjekra për meshkuj. Është ky tipar që bën burrat e pa rezistueshëm. Qoftë mjekra si mustaqe apo mjekër e dendur, viti 2019 është viti që meshkujt do mbajnë me krenari mjekrën e tyre. Mjekra nuk është vlerësuar asnjëherë sikur këtë vit, andaj ne kemi listuar trendet më seksi për 2019.

Mustaqet

Mjekra-1

Për çdo moshë, mustaqja klasike është kthyer prapë në modë dhe është bërë mega-trend. Nganjëherë e gjatë e nganjëherë e shkurtër të gjitha variacionet duken bukur. Elementi kyç është një rrojë e pastër dhe pa zbrazëtira.

Mjekra me qime të ashpra

Mjekra-2

Mjekra që fillon të rritet pak kohë pas rrojës është një mjekër shumë seksi. Edhe kjo lloj mjekre do kujdes në mirëmbajtje sepse një mjekër e bukur nuk ndodh rastësisht.

Mjekra e dendur

Mjekra-3

Kjo mjekër është e bukur dhe shumë burrërore. Meshkujt me qime shumë të dendura në fytyrë janë ideal për këtë lloj stili. Që të mbani gjithçka nën kontroll duhet të kujdeseni rregullisht duke e prerë që të mos humbet forma e mjekrës./Prive