Dj Blunt & Real 1 nuk ndalen, pas sherreve zbulojnë planin për “të zhdukur” kolegët

Sonte në emisionin n’Kosovë Show ishin të ftuar reperat Dj Blunt & Real 1. Dyshja së fundi mori një vëmendje të madhe pas publikimeve të një serie videosh. E gjithë kjo sipas tyre është pjesë e punës së tyre si repera, dhe se nuk kanë asgjë personale me askënd, sipas Express. Ata thanë se aktualisht janë reperët e parë me 200 vjet para kolegëve të tyre. Theksojnë se qëllim kryesor kanë vetëm “zhdukjen” nga tregu të konkurrentëve të tjerë në Kosovë dhe Shqipëri.