Dijonisi për Valerin: E ka marrë diplomën me lekë, nuk merr vesh nga ilaçet

Albanos i duhet të konsumojë medikamente, për shkak të disa problemeve shëndetësore.

Por megjithatë, këto probleme nuk e kanë penguar që të bëjë batuta.

Aktori tha se Valeri duhet t’i lexojë recetat pasi është doktor, por kjo është kundërshtuar nga Dijonisi. Ky i fundit tha me shaka se Valeri e ka marrë “diplomën me lekë” dhe nuk kupton nga mjekësia.

Pjesë nga biseda:

Albano: Thirri Valerit të vijë dhe të shohë ilaçet e mia, sepse më kanë sjellë shumë.

Dijonisi: E ka marrë diplomën me lekë ai, ku merr vesh nga ilaçet.

Albano: Është më i madh se unë, nuk ekzistonte diploma me lekë.

Dijonisi: E ka marrë këto kohët e fundit, e ka pas falso më përparë.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Vizion Plus (@vizionplustv)

vizionplus.tv