Dhurata Dora, Cardi B, Kylie Jenner veshin paliçeta faaaare të thjeshta 3 mijë dollarëshe

Dhurata Dora mori vëmendje veçanërisht me kombinimin e saj Chanel, në klipin e fundit me Noizyn. Ama pak e dinë që ajo veshje, paliçetat Chanel me emrin e markës shkruar gjithandej, kushtojnë më shumë se 3000 dollarë.

Më herët, konkretisht në vitin 2019, këtë veshje ia kemi parë Kylie Jenner, që e veshi mes dimrit dhe Cardi B-s që e veshi në verë. Reperja duket se ka qenë frymëzim për Dhuratën Dorën, pasi dhe kombinimi është pothuajse i njëjtë.

Megjithëse koleksion i disa sezoneve më parë, këngëtarja shqiptare ka marrë pafund komplimenta e veshur me të./revistawho.com