Detajet që i bëjnë të duken të kombinuar Ylli & Mimoza Ndroqin

Ylli-Ndroqi-2

Pronari i “Ora News”, Ylli Ndroqi dhe gruaja e tij Mimoza si mikpritësit e të ftuarve në mbrëmjen festive që organizuan për 10 vjetorin e “Ora News” janë veshur në stilin klasik.