Dëshiron të tërheqësh vëmendjen e meshkujve? Provo këto strategji!

Nëse doni t’u bini në kokë meshkujve si vera, mos u kënaqni thjesht me bukurinë, por guxoni të merrni pak më shumë dhe do të bëheni e papërmbajtshme. A jeni e lodhur nga pamja juaj klasike dhe dëshironi të jeni më joshëse? Lajmi i mirë është se misioni është i mundur. Të dukesh më seksi është një art që mund të mësohet dhe që mund ta vendosësh në veprim për kënaqësinë tënde, në varësi të situatave dhe njerëzve me të cilët dëshiron ta tregosh. Lajmi i keq është se nuk është vetëm një çështje e zgjedhjes së veshjeve më agresive, por të futesh në një humor të brendshëm e ta zotërosh pa hezitim dhe pa teprim, në mënyrë që të mos kalosh në shije të keqe apo edhe në vulgaritet. Le të shohim disa strategji!
Rrit vetëbesimim! –Është premisa e domosdoshme: Lini prapa besimet tuaja disfatiste dhe dilni nga kafazet mendore. Nëse nuk jeni i pari që besoni në veten tuaj, nuk do të jeni kurrë në gjendje të bindni të tjerët.
Ji femërore! –Paralajmërim: të jesh femërore nuk do të thotë të mos jesh e ëmbël. Qeshni kur flisni me një person, shikojeni drejt në sy dhe lërini sytë tuaj të shkëlqejnë. Buzëqeshja është ngjitëse dhe përcjell përshtypjen e një personi të qetë dhe të sigurt. Mësoni të lëvizni me hir, pa ngathtësi, me gjeste të matura dhe të përshtatshme për situata. Mësoni të ecni në taka të lartë dhe të mësoni të mbani ato me një frekuencë të caktuar.
Imagjinoje veten seksi! –Duke qenë joshëse është mbi të gjitha çështje e kokës. Imagjinoni veten si një rockstar: të qenit sexy nuk është sinonim me të qenit e sjellshme. Sigurisht që ju nuk keni nevojë të ktheheni në një mbretëreshë, por ju duhet të thyeni një model.
Fol me gjuhën e trupit! –Joshja është një çështje e qëndrimeve. Paralajmërim: të jesh sexy nuk do të thotë të jesh agresiv apo vulgar, përkundrazi është pikërisht e kundërta. Gjithashtu do të thotë të dish të dëgjosh, të jesh në gjendje të lexosh një situatë dhe të sillesh në përputhje me rrethanat. Mund të filloni me një qëndrim të saktë: qëndroni drejt, mbani shpatullat dhe ecni me kokën lart. Gjithmonë tregoni veten në kontrollin e situatës dhe, në situata kritike, mbani kontrollin dhe mos e humbni durimin, duke mos u treguar nervoz dhe të pasigurt.
Shmang ekzagjerimet! –Të qenit seksi është shumë ndryshe nga të qenit vulgare. Shpesh kufiri është shënuar me sasi: një fustan i shkurtër, për shembull, nuk duhet domosdoshmërisht të shoqërohet me një make up të rendë; nëse vesh diçka shumë të dukshme, pjesa tjetër duhet të jetë e thjeshtë./Top Channel