Debat midis Dijonisit dhe Robertit: “Ordiner, mos më thuaj mua ik merr tangat”

Debat i ashpër ka ndodhur ditën e djeshme në “FermaVip” mes Robert Aliajt dhe Dijonis Bibaj, e cila shkak u bë një batutë.

NOAIshte Roberti ai që i tha Dijonisit të merrte tanga, gjë e cila nuk u prit aspak mirë nga ky i fundit. Pas kësaj batute dyshja nisën të debatojnë, teksa Dijonisi i prekur e quajti mashtrues Robertin.

Dijonisi: Mos e mendo me mua këtë lloj gjëje

Roberti: Unë e mendoj për kë të dua, mendimin e kam të lirë

Dijonisi: Pse nga ato burrat që merr tanga të dukem unë

Roberti: Unë mendoj çfarë të dua unë

Dijonisi: Si mendon çfarë të duash ti?

Roberti: Edhe ti mund të mendosh

Dijonisi: Qenke djalë i keq, qenke ordiner, qenke niveli zh

kryefjala.com