Dasma e Petri Bozos & Alda Bidës në Tiranën e ’90-ës

“28 vjet”, shkruan skenaristja dhe producentja e “Miss Shqipëria”, Alda Bida poshtë fotove ku shfaqet nuse me vello të bardhë, në ditën e dasmës. Bashkëshortja e regjisorit të njohur Petri Bozo, nxjerr këto foto nga arkiva e kujtimeve familjare të çiftit, tashmë si prindër të një vajze dhe një djali, dhe gjyshër të mbesës së tyre. Sa i takon stilit të një nuseje dhe dhëndri në Tiranën e para tre dekadave, shikoni detaje e fustanit të nusërisë që ka veshur Alda, dhe kostumit të dhëndërisë së Petrit.